Sobre Nosaltres

Natura Singular es dedica a activitats de descoberta i divulgació naturalista focalitzats a Catalunya, amb un especial focus en la Conca de Barberà i el Baix Montseny (Vallès Oriental).

El rang d'activitats varia des de la recerca naturalista local, a la producció de materials audiovisuals de difusió tals com articles a diaris i revistes (com per exemple el Francolí) fins a reportatges fotogràfics d'altres indrets del món.

Pitu Amigó

Sóc natural de l'Espluga de Francolí, d'on prové la meva família.

Vaig estudiar a la Universitat de Barcelona i la Université Blaise Pascal (Clermont Ferrand) obtenint el títol de Doctor en Ciències Biològiques (especialitat Biologia Animal) el 1995.

Actualment treballo com a director tècnic a Givaudan, una empresa suïssa líder en el desenvolupament i fabricació d'aromes i perfums amb qui he tingut l'oportunitat de treballar en diversos països.

Des de l'any 2000 estic casat emb l'Eva Rodellas i actualment vivim a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental) entre el Monseny i el Montnegre i passem temporades a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà). Junts compartim la passió Naturalista

Eva Rodellas

Sóc natural de Sant Celoni, on hi viu la meva família

Vaig estudiar a la Open University a Gran Bretanya on vaig obtenir el títol de Bachelor in Business Administration, a la Universitat Oberta de Catalunya or vaig obtenir la diplomatura en Turisme i la Universitat Ramon Llull  on em vaig obtenir el Master en Ecologia Emocional. Actualment sóc la directora del London English School on també dóno classes d'Anglès.

Em vaig aficionar a l'ornitologia en un viatge a Kenia el 2011, i des de llavors surto quasi cada dia a veure ocells i a gaudir de la natura, m'apassiona el rastreig d'animals.

Des de l'any 2000 estic casat amb el Pitu Amigó, i actualment vivim a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental) entre el Monseny i el Montnegre i passem temporades a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà). Junts compartim la passió Naturalista