Sobre Nosaltres

Natura Singular es dedica a activitats de descoberta i divulgació naturalista focalitzats a Catalunya, amb un especial focus en la Conca de Barberà i el Baix Montseny (Vallès Oriental).

El rang d'activitats varia des de la recerca naturalista local, a la producció de materials audiovisuals de difusió tals com articles a diaris i revistes (com per exemple el Francolí) fins a reportatges fotogràfics d'altres indrets del món.

Pitu Amigó

Sóc natural de l'Espluga de Francolí, d'on prové la meva família.

Vaig estudiar a la Universitat de Barcelona i la Université Blaise Pascal (Clermont Ferrand) obtenint el títol de Doctor en Ciències Biològiques (especialitat Biologia Animal) el 1995.

Actualment treballo com a director tècnic a Givaudan, una empresa suïssa líder en el desenvolupament i fabricació d'aromes i perfums amb qui he tingut l'oportunitat de treballar en diversos països.

Des de l'any 2000 estic casat emb l'Eva Rodellas i actualment vivim a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental) entre el Monseny i el Montnegre i passem temporades a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà). Junts compartim la passió Naturalista

Eva Rodellas

Sóc natural de Sant Celoni, on hi viu la meva família

Vaig estudiar a Milton Keynes, Gran Bretanya on vaig  obtenir el títol de Bachelor in Business Administration per la Universitat de Leicester. Diplomatura en Turisme  a l' Universitat Oberta de Catalunya. Master en Ecologia Emocional per la Fundació Àmbit. Master en NLP, Time line Therapy i Hypnosis per l'American Board of NLP, cursat a Durham, UK. Professora Ikebana per l'escola Sogetsu, Japó. Professora d'anglès amb títol C.E.L.T.A i C.E.L.T.Y.L per la Universitat de Cambridge. He col.laborat amb projectes d'educació i he fet voluntariat a l'Africa. Col.laboració amb Fundació Àmbit taller de poesia i creixement personal. Actualment sóc la directora del London English School a Sant Celoni transmetent passió per l'anglès als meus alumnes alhora que imparteixo classes d'altres disciplines.

Em vaig aficionar a l'ornitologia en un viatge a Kenia el 2011, i des de llavors surto sovint a veure ocells i a gaudir de la natura, m'apassiona el rastreig d'animals. Aquesta passió per la natura m'ha portat als llocs més increibles del planeta i descobrir la natura del costat de casa.

Des de l'any 2000 estic casada amb el Pitu Amigó, i després de passar uns anys visquent a Suïssa, Anglaterra i Holanda actualment vivim a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental) entre el Monseny i el Montnegre i passem temporades a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà). Junts compartim la passió Naturalista.