Sobre Nosaltres

Natura Singular es dedica a activitats de descoberta i divulgació naturalista focalitzats a Catalunya, amb un especial focus en la Conca de Barberà i el Baix Montseny (Vallès Oriental).

El rang d'activitats varia des de la recerca naturalista local, a la producció de materials audiovisuals de difusió tals com articles a diaris i revistes (com per exemple el Francolí) fins a reportatges fotogràfics d'altres indrets del món.

Pitu Amigó

Sóc natural de l'Espluga de Francolí, d'on prové la meva família.

Vaig estudiar a la Universitat de Barcelona i la Université Blaise Pascal (Clermont Ferrand) obtenint el títol de Doctor en Ciències Biològiques (especialitat Biologia Animal) el 1995.

Actualment treballo com a director tècnic a Givaudan, una empresa suïssa líder en el desenvolupament i fabricació d'aromes i perfums amb qui he tingut l'oportunitat de treballar en diversos països. Col·laboro amb la revista "el Francolí" escribint una secció dedicada a la natura.

Des de l'any 2000 estic casat emb l'Eva Rodellas i actualment vivim a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental) entre el Monseny i el Montnegre i passem temporades a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà). Junts compartim la passió Naturalista

Eva Rodellas

Sóc natural de Sant Celoni, on hi viu la meva família

Vaig estudiar a Milton Keynes, Gran Bretanya on vaig  obtenir el títol de Bachelor in Business Administration per la Universitat de Leicester. Posteriorment he obtingut divereses titulacions en els camps del turisme, ensenyament d'anglès, ecologia emocional, ikebana (arranjament floral japonés), programació neurolingüística i hipnosi. He col.laborat amb projectes d'educació i he fet voluntariat a l'Africa. Actualment sóc la directora del London English School a Sant Celoni transmetent passió per l'anglès als meus alumnes alhora que imparteixo classes d'altres disciplines.

Em vaig aficionar a l'ornitologia en un viatge a Kenia el 2011, i des de llavors surto sovint a veure ocells i a gaudir de la natura, m'apassiona el rastreig d'animals. Aquesta passió per la natura m'ha portat als llocs més increibles del planeta i descobrir la natura del costat de casa.

Des de l'any 2000 estic casada amb el Pitu Amigó, i després de passar uns anys visquent a Suïssa, Anglaterra i Holanda actualment vivim a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental) entre el Monseny i el Montnegre i passem temporades a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà). Junts compartim la passió Naturalista.